Είστε εδώ:Τουρισμός»Βυζαντινά Μνημεία-Μονές»13. Ιερά Μονή Παναγίας Μίχλας

13. Ιερά Μονή Παναγίας Μίχλας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Βρίσκεται σε δασωμένο μέρος, δύο χλμ. από την Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας–Ιωαννίνων, κοντά στο χωριό Πολύδροσο. Το ακριβές έτος ιδρύσεως είναι άγνωστο. Σύμφωνα με επιγραφή, ανακαινίστηκε από τονΗγούμενο της Μονής Βέλλιανης Λεόντιο το 1845. Πανηγυρίζει στις 8 Σεπτεμβρίου, εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου.

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»