Δήμος Ηγουμενίτσας_ Εκδηλώσεις 7ης Ημέρας - Κλείσιμο Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022 _22.9.2022

Оцените материал
(0 голосов)
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 “Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο” 15:00 - 24:00 Στο πλαίσιο της δράσης «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (ΕΕΚ), η 22 Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 15:00 έως τις 24:00, η οδός Δαγκλή, καθώς και τμήμα της οδού Ολυμπιάδος (μεταξύ των οδών Κύπρου και Δαγκλή) θα κλείσουν για τα οχήματα, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση επί των ανωτέρω οδών. 15:30 - 19:00 Με τον Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας «ΑΠΕΙΡΟΣ» συναντιόμαστε στην οδό Δαγκλή και κάνουμε χαλαρές βόλτες, ποδηλατικές δράσεις και επιδείξεις σε ποδηλατική πίστα που θα τοποθετηθεί επί του οδοστρώματος της οδού, που δεν θα κινούνται οχήματα. 19:00 Εκκίνηση της μικρής και μεγάλης βραδινής ποδηλατοβόλτας για παιδιά και ενήλικες. Απαραίτητος εξοπλισμός κράνος και φωτάκι ποδηλάτου. Σημείο εκκίνησης η οδός Δαγκλή. 20:00 Τερματισμός της ποδηλατοβόλτας στο ΠΑΝΘΕΟΝ και Color Party με χρωματοπόλεμο για τη λήξη της ΕΕΚ στο Πάνθεον. Θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση δύο ποδηλάτων για τους συμμετέχοντες στις δράσεις της ΕΕΚ που πραγματοποιήθηκαν από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου.
Прочитано 1000 раз

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (ή έχει λάβει σχετική άδεια από τον εκάστοτε φορέα για προβολή των παραπάνω στην ιστοσελίδα του) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.»